Unable to find any JVMs matching version "1.8+".

Support for Mac OS X users and the Mac App Store package
Post Reply
proximity
Posts: 1
Joined: 03 Jul 2016, 03:26

Unable to find any JVMs matching version "1.8+".

Post by proximity » 03 Jul 2016, 03:31

Followed installation instructions as per: viewtopic.php?f=4&t=2049

Code: Select all

brew cask install filebot --force
I have installed Java 8, 65

Running:

Code: Select all

filebot -v
Unable to find any JVMs matching version "1.8+".
What do I do?

User avatar
rednoah
The Source
Posts: 13265
Joined: 16 Nov 2011, 08:59
Location: Taipei
Contact:

Re: Unable to find any JVMs matching version "1.8+".

Post by rednoah » 03 Jul 2016, 03:37

What's the output?

Code: Select all

java -version

Code: Select all

/usr/libexec/java_home
My (very excellent) support depends on Windows Store and Mac App Store sales and Patreon support. Paying users, donors and everyone who contributes to FileBot in one way or another will get the very best support.

:idea: Please read the FAQ and How to Request Help.

danderson
Posts: 1
Joined: 12 Aug 2017, 11:18

Re: Unable to find any JVMs matching version "1.8+".

Post by danderson » 12 Aug 2017, 11:36

I'm running in to the same thing. Anyone know what the resolution to this would be?

Code: Select all

$ java -version
java version "1.8.0_101"
Java(TM) SE Runtime Environment (build 1.8.0_101-b13)
Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM (build 25.101-b13, mixed mode)

Code: Select all

$ filebot --version
Unable to find any JVMs matching version "1.8+"

Code: Select all

$ /usr/libexec/java_home
/System/Library/Java/JavaVirtualMachines/1.6.0.jdk/Contents/Home

DarellCraighead
Posts: 17
Joined: 29 Nov 2014, 20:39

Re: Unable to find any JVMs matching version "1.8+".

Post by DarellCraighead » 12 Mar 2018, 17:49

I was having same problem, walked through the install steps and found the automated (and manual) steps listed are installing java 9 by default. Manually removed java 9 then ran this:

brew cask install caskroom/versions/java8

Now FileBot appears to be working!

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest