Page 1 of 1

TV Shows missing year

Posted: 12 Jul 2019, 08:21
by neik
Hello guys,

first of all thanks for this awesome tool.
Just found out about it and restarted renaming my TV Shows according to Plex/Emby standard.
Unfortunately I am having an issue with some of the tv shows not showing year in the folder structure.

Example: "Show name ()", when most of the tv folders look like "Show name (year of release, e.g. 2011)"

The command I am using is as follows:

Code: Select all

-rename --db TVDB "/path/to/source" --output "/path/to/destination/" -no-xattr --action move --format "series/{n} ({y})/S{s}/{n}-{sxe}-{t}{f.substring(3)}" --log all --log-file /tmp/filebot.log -non-strict "[email protected]"
Is anybody else seeing this?

Re: TV Shows missing year

Posted: 12 Jul 2019, 08:51
by rednoah
It's undefined for some shows.

Try the latest beta. I think that one will just default to the airdate of the first episode if the series start date is undefined in the database.

Also, you want to use {ny} which takes care of various corner cases, such as y already being part of n.

Re: TV Shows missing year

Posted: 12 Jul 2019, 09:12
by neik
The beta solved it.
Thanks a lot! :-)

Re: TV Shows missing year

Posted: 12 Jul 2019, 09:24
by neik
Another thing:

The Flash for example ends up like this: "The Flash (2014) (2014)"
Any solution to this?

€dit: The episode name is then "The Flash (2014)-1x01-episode name"

Re: TV Shows missing year

Posted: 12 Jul 2019, 09:27
by rednoah
Also, you want to use {ny} which takes care of various corner cases, such as y already being part of n. ;)

Re: TV Shows missing year

Posted: 12 Jul 2019, 09:30
by neik
Sorry and thanks again! :-)