"Failed to read media info" on Synology

Support for Synology NAS, QNAP NAS and other Embedded Linux systems
Post Reply
jggg
Posts: 1
Joined: 27 Mar 2019, 20:02

"Failed to read media info" on Synology

Post by jggg » 27 Mar 2019, 20:34

Hi there,

I'm probably far less technical than most here. I tried to do a search on this issue for Synology specifically and didn't find an answer. It appears the issue has been addressed before for QNAP recently, but the author figured a workaround and I'm not sure how they resolved it.

I'm getting the following error on every run:

Code: Select all

Failed to read media info: net.filebot.mediainfo.MediaInfoException: Unable to load amd64 (64-bit) native library libmediainfo.so: Could not initialize class net.filebot.mediainfo.MediaInfoLibrary
Here's the full output:

Code: Select all

filebot -script 'fn:amc' /volume1/video/00_Inbox --output /volume1/video/ --action duplicate -non-strict --order Airdate --conflict auto --lang en --def 'music=y' 'unsorted=y' 'skipExtract=y' 'seriesFormat=TV Shows/' 'movieFormat=Movies/' 'excludeList=.excludes' --log all --log-file '/volume1/@appstore/filebot-node/data/filebot.log'

------------------------------------------

x86_64
Locking /volume1/@appstore/filebot-node/data/filebot.log
Run script [fn:amc] at [Wed Mar 27 13:18:39 MST 2019]
Parameter: music = y
Parameter: unsorted = y
Parameter: skipExtract = y
Parameter: seriesFormat = TV Shows/
Parameter: movieFormat = Movies/
Parameter: excludeList = .excludes
Argument[0]: /volume1/video/00_Inbox
Use excludes: /volume1/video/.excludes (123)
Ignore hidden: /volume1/video/00_Inbox/.DS_Store
Ignore system path: /volume1/video/00_Inbox/@eaDir
Input: /volume1/video/00_Inbox/Movie1 (2011)/Movie1.mp4
Input: /volume1/video/00_Inbox/Movie1 (2011)/Movie1.srt
Input: /volume1/video/00_Inbox/Movie2 (2011)/Movie2.mkv
xattr: [Movie1.srt] => [Movie1 (2011)]
xattr: [Movie2.mkv] => [Movie2 (2011)]
Group: [mov:Movie1 2011] => [Movie1.mp4, Movie1.srt]
Group: [mov:Movie2 2011] => [Movie2.mkv]
Rename movies using [TheMovieDB]
Auto-detect movie from context: [/volume1/video/00_Inbox/Movie1 (2011)/Movie1.mp4]
Failed to read media info: net.filebot.mediainfo.MediaInfoException: Unable to load amd64 (64-bit) native library libmediainfo.so: Could not initialize class net.filebot.mediainfo.MediaInfoLibrary
Skipped [/volume1/video/00_Inbox/Movie1 (2011)/Movie1.mp4] because [/volume1/video/Movies/Movie1.text.mp4] already exists
Processed 0 files
CmdlineException: Failed to process [/volume1/video/00_Inbox/Movie1 (2011)/Movie1.srt] because [/volume1/video/Movies/Movie1.text.srt] is an exact copy and already exists
Rename movies using [TheMovieDB]
Auto-detect movie from context: [/volume1/video/00_Inbox/Movie2 (2011)/Movie2.mkv]
Processed 0 files
CmdlineException: Failed to process [/volume1/video/00_Inbox/Movie2 (2011)/Movie2.mkv] because [/volume1/video/Movies/Movie2.text.mkv] is an exact copy and already exists
Processing 3 unsorted files
[DUPLICATE] from [/volume1/video/00_Inbox/Movie1 (2011)/Movie1.mp4] to [/volume1/video/Unsorted/00_Inbox/Movie1 (2011)/Movie1.mp4]
[DUPLICATE] from [/volume1/video/00_Inbox/Movie1 (2011)/Movie1.srt] to [/volume1/video/Unsorted/00_Inbox/Movie1 (2011)/Movie1.srt]
[DUPLICATE] from [/volume1/video/00_Inbox/Movie2 (2011)/Movie2.mkv] to [/volume1/video/Unsorted/00_Inbox/Movie2 (2011)/Movie2.mkv]
Processed 3 files
Done ヾ(@⌒ー⌒@)ノ
------------------------------------------

[Process completed]

Appreciate any help to get this back up and running. Thanks.

User avatar
rednoah
The Source
Posts: 15960
Joined: 16 Nov 2011, 08:59
Location: Taipei
Contact:

Re: "Failed to read media info" on Synology

Post by rednoah » 28 Mar 2019, 04:47

Please read the Optional Features section and then install the MediaInfo package:
viewtopic.php?f=13&t=1802
:idea: Please read the FAQ and How to Request Help.

Post Reply