DSM 6.1.5-15254 - Filebot Node broken

Support for Synology NAS, QNAP NAS and other Embedded Linux systems
Post Reply
benjycov
Posts: 1
Joined: 03 Mar 2018, 14:17

DSM 6.1.5-15254 - Filebot Node broken

Post by benjycov » 03 Mar 2018, 14:27

Hi All,

It appears with DSM 6.1.5-15254 filebot node is broken.

After DSM has upgraded in Package Center for Filebot Node is orange and says 'Repair'. It won't repair.

I then tried to uninstall and reinstall Filebot Node and I get a Package Center notification 'Failed to download Filebot Node'.

I have two synology NAS's and replicate the same problem on both.

Any ideas?

Regards... Ben

User avatar
rednoah
The Source
Posts: 16128
Joined: 16 Nov 2011, 08:59
Location: Taipei
Contact:

Re: DSM 6.1.5-15254 - Filebot Node broken

Post by rednoah » 03 Mar 2018, 18:09

SF is down right now, so maybe this is just a temporary problem. Posting the logs might be helpful.
:idea: Please read the FAQ and How to Request Help.

Badcard
Posts: 4
Joined: 14 Jul 2014, 19:37

Re: DSM 6.1.5-15254 - Filebot Node broken

Post by Badcard » 04 Mar 2018, 13:56

Same symptoms here: couldn't repair, cannot download...

User avatar
rednoah
The Source
Posts: 16128
Joined: 16 Nov 2011, 08:59
Location: Taipei
Contact:

Re: DSM 6.1.5-15254 - Filebot Node broken

Post by rednoah » 04 Mar 2018, 16:05

Can you take a screenshot from whatever View Log says?
:idea: Please read the FAQ and How to Request Help.

Badcard
Posts: 4
Joined: 14 Jul 2014, 19:37

Re: DSM 6.1.5-15254 - Filebot Node broken

Post by Badcard » 04 Mar 2018, 19:00

Gave another try just now and it successfully reinstalled. :-)
Thanks rednoah.

rcrowle
Posts: 1
Joined: 31 Mar 2018, 03:50

Re: DSM 6.1.5-15254 - Filebot Node broken

Post by rcrowle » 31 Mar 2018, 03:53

Hi, i've got exactly the same problem, just upgraded to 6.1.6-15266 and requires a repair, didn't repair so have tried to reinstall, but get "Failed to download filebot Node"

Thanks
Richard
benjycov wrote:
03 Mar 2018, 14:27
Hi All,

It appears with DSM 6.1.5-15254 filebot node is broken.

After DSM has upgraded in Package Center for Filebot Node is orange and says 'Repair'. It won't repair.

I then tried to uninstall and reinstall Filebot Node and I get a Package Center notification 'Failed to download Filebot Node'.

I have two synology NAS's and replicate the same problem on both.

Any ideas?

Regards... Ben

aust18
Posts: 2
Joined: 09 Apr 2018, 02:40

Re: DSM 6.1.5-15254 - Filebot Node broken

Post by aust18 » 09 Apr 2018, 02:46

Have an issue after upgrading to latest DSM version.

Filebot was broken so repaired but FileNode wouldnt allow clicks to open the areas or to execute.

Ininstalled everything including Java and Node. Reinstalled everything and same issue persists.

Let me know what details to help identify issue for (hopefully) a fix.

User avatar
rednoah
The Source
Posts: 16128
Joined: 16 Nov 2011, 08:59
Location: Taipei
Contact:

Re: DSM 6.1.5-15254 - Filebot Node broken

Post by rednoah » 09 Apr 2018, 03:36

Sorry, I don't currently work on FileBot Node. You're welcome to debug the problem and submit a fix though.

If you're generally interested in FileBot for Linux / Synology, please support the following Patreon:
https://www.patreon.com/filebot
:idea: Please read the FAQ and How to Request Help.

aust18
Posts: 2
Joined: 09 Apr 2018, 02:40

Re: DSM 6.1.5-15254 - Filebot Node broken

Post by aust18 » 09 Apr 2018, 08:36

rednoah wrote:
09 Apr 2018, 03:36
Sorry, I don't currently work on FileBot Node. You're welcome to debug the problem and submit a fix though.
Any tips on debugging? I’m a bit of a newbie which is why I loved your product!
rednoah wrote:
09 Apr 2018, 03:36
If you're generally interested in FileBot for Linux / Synology, please support the following Patreon:
https://www.patreon.com/filebot
Yes - done and supported.

Post Reply