[Synology] FBnode does not run

Support for Synology NAS, QNAP NAS and other Embedded Linux systems
Post Reply
rtoledo2002
Posts: 3
Joined: 21 Feb 2019, 00:23

[Synology] FBnode does not run

Post by rtoledo2002 » 22 Feb 2019, 22:37

Greeting everyone, I just installed filebot on a ds918+ and it does not run.

First installation I installed all 4 apps in the community folder and would get a error when I would click on the fb icon.

following suggestions from Synology forum I rebooted nas, did not help.

I uninstalled all 4, rebooted, installed rednoah's java 8 first then FB, then Apache Ant, then last FBnode. same results.

after some new suggestion as to wether FB needs Ant , I removed it

for what it's worth I installed it in win10 machine with life license on it, so I could always do it on win10 machine, just thought I would post in here, I think it's a java update that has broken ? the package

last install I installed rednoah's java first , then FB , and last FBnode

not sure how to post a screen shot of error
Image

rtoledo2002
Posts: 3
Joined: 21 Feb 2019, 00:23

Re: [Synology] FBnode does not run

Post by rtoledo2002 » 22 Feb 2019, 22:54

I just installed 4.8.5 beta , but it's the same it won't run

thank you

rtoledo2002
Posts: 3
Joined: 21 Feb 2019, 00:23

Re: [Synology] FBnode does not run

Post by rtoledo2002 » 22 Feb 2019, 23:22

FIXED . I failed to RTFM your installation page , and did not have node ver 8 installed, was getting it confused with fbNODE duh! thank you . now to figure out how to install the life licensse into the NAS

found it under tools in the fbNODE app

Post Reply