Plex Library Refresh Option

Running FileBot from the console, Groovy / FileBot scripting, shell scripts, etc
Post Reply
leejk
Posts: 30
Joined: 03 Oct 2015, 04:18

Plex Library Refresh Option

Post by leejk »

Hello,

Would it be possible to add an option to the amc script to specify which Plex library to refresh?

thx
User avatar
rednoah
The Source
Posts: 19156
Joined: 16 Nov 2011, 08:59
Location: Taipei
Contact:

Re: Plex Library Refresh Option

Post by rednoah »

No. Listing millions of recently modified files on the command-line takes just milliseconds, so if it somehow takes a long time for Plex, that's an issue that Plex needs to solve.

@see https://github.com/filebot/scripts/pull/12
:idea: Please read the FAQ and How to Request Help.
swedishstyle
Posts: 1
Joined: 22 Apr 2016, 12:23

Re: Plex Library Refresh Option

Post by swedishstyle »

There are some things you can do with Plex itself through the command line: https://support.plex.tv/hc/en-us/articl ... mmand-Line

I used this before I realised that Filebot had a refresh option built in. You could probably hack something together to only refresh certain libraries depending on what filebot finds :)
User avatar
rednoah
The Source
Posts: 19156
Joined: 16 Nov 2011, 08:59
Location: Taipei
Contact:

Re: Plex Library Refresh Option

Post by rednoah »

The --def exec option of the amc script allows you to run arbitrary commands, so you can use that to run your own refresh commands.
:idea: Please read the FAQ and How to Request Help.
leejk
Posts: 30
Joined: 03 Oct 2015, 04:18

Re: Plex Library Refresh Option

Post by leejk »

Cool, both good options.

Thx
Post Reply