My uTorrent script used to work properly, now it doesn't

Running FileBot from the console, Groovy / FileBot scripting, shell scripts, etc
Post Reply
JasonF
Posts: 3
Joined: 14 Jan 2013, 16:41

My uTorrent script used to work properly, now it doesn't

Post by JasonF » 14 Jan 2013, 17:00

Hi,

I'm using the following script in my uTorrent when a download finishes:

Code: Select all

C:\invoke.vbs filebot -script fn:utorrent-postprocess --output "D:/" --action copy --conflict override -non-strict --def subtitles=n artwork=y --def xbmc=192.168.0.17 "ut_dir=%D" "ut_file=%F" "ut_kind=%K" "ut_title=%N" "ut_label=%L" "ut_state=%S"
I have a folder structure of:

D:\Movies
D:\TV Shows
D:\Music (I know FileBot doesn't do music, just mentioning it for completeness and it's relevant to the error)

And my uTorrent is setup with the labels: tv, movie and other.

Everything was working fine as recently as the 12th January 2013, and I have been automating like this (thanks btw!) for a couple of months with no problems, however for some reason it is no longer copying the files to the correct location, instead moving TV episodes to my Music folder, or not moving them at all in some cases.

Here are a couple of recent outputs after I ran what's in the Logger in the command prompt:

Code: Select all

C:\Windows\system32>filebot -script fn:utorrent-postprocess --output "D:/" --act
ion copy --conflict override -non-strict --def subtitles=n artwork=y --def xbmc=
192.168.0.17 "ut_dir=E:\Torrent Downloads\Californication.S06E01.HDTV.x264-EVOLV
E" "ut_file=californication.s06e01.hdtv.x264-evolve.r07" "ut_kind=multi" "ut_tit
le=Californication.S06E01.HDTV.x264-EVOLVE" "ut_label=tv" "ut_state=5"
Parameter: subtitles = n
Parameter: artwork = y
Parameter: xbmc = 192.168.0.17
Parameter: ut_dir = E:\Torrent Downloads\Californication.S06E01.HDTV.x264-EVOLVE

Parameter: ut_file = californication.s06e01.hdtv.x264-evolve.r07
Parameter: ut_kind = multi
Parameter: ut_title = Californication.S06E01.HDTV.x264-EVOLVE
Parameter: ut_label = tv
Parameter: ut_state = 5
Read archive [californication.s06e01.hdtv.x264-evolve.rar] to [E:\Torrent Downlo
ads\Californication.S06E01.HDTV.x264-EVOLVE\californication.s06e01.hdtv.x264-evo
lve]
Extracting files [E:\Torrent Downloads\Californication.S06E01.HDTV.x264-EVOLVE\c
alifornication.s06e01.hdtv.x264-evolve\Californication.S06E01.HDTV.x264-EVOLVE.m
p4]
Input: E:\Torrent Downloads\Californication.S06E01.HDTV.x264-EVOLVE\californicat
ion.s06e01.hdtv.x264-evolve\Californication.S06E01.HDTV.x264-EVOLVE.mp4
Group: [music:californication.s06e01.hdtv.x264-evolve] => [Californication.S06E0
1.HDTV.x264-EVOLVE.mp4]
Filename pattern: [1.00] SxE, [0.00] CWS
Rename episodes using [TheTVDB]
Auto-detected query: [Californication]
Fetching episode data for [Californication]
[COPY] Rename [E:\Torrent Downloads\Californication.S06E01.HDTV.x264-EVOLVE\cali
fornication.s06e01.hdtv.x264-evolve\Californication.S06E01.HDTV.x264-EVOLVE.mp4]
 to [D:\Music\Californication\Californication - The Unforgiven.mp4]
Processed 1 files
Notify XBMC: 192.168.0.17
ConnectException: Connection refused: connect
Done ?(?????)?

Code: Select all

C:\Windows\system32>filebot -script fn:utorrent-postprocess --output "D:/" --act
ion copy --conflict override -non-strict --def subtitles=n artwork=y --def xbmc=
192.168.0.17 "ut_dir=E:\Torrent Downloads\The.Good.Wife.S04E12.HDTV.x264-LOL" "u
t_file=the.good.wife.412.hdtv-lol.r10" "ut_kind=multi" "ut_title=The.Good.Wife.S
04E12.HDTV.x264-LOL" "ut_label=tv" "ut_state=10"
Parameter: subtitles = n
Parameter: artwork = y
Parameter: xbmc = 192.168.0.17
Parameter: ut_dir = E:\Torrent Downloads\The.Good.Wife.S04E12.HDTV.x264-LOL
Parameter: ut_file = the.good.wife.412.hdtv-lol.r10
Parameter: ut_kind = multi
Parameter: ut_title = The.Good.Wife.S04E12.HDTV.x264-LOL
Parameter: ut_label = tv
Parameter: ut_state = 10
Read archive [the.good.wife.412.hdtv-lol.rar] to [E:\Torrent Downloads\The.Good.
Wife.S04E12.HDTV.x264-LOL\the.good.wife.412.hdtv-lol]
Extracting files [E:\Torrent Downloads\The.Good.Wife.S04E12.HDTV.x264-LOL\the.go
od.wife.412.hdtv-lol\the.good.wife.412.hdtv-lol.mp4]
Input: E:\Torrent Downloads\The.Good.Wife.S04E12.HDTV.x264-LOL\the.good.wife.412
.hdtv-lol\the.good.wife.412.hdtv-lol.mp4
Group: [music:the.good.wife.412.hdtv-lol] => [the.good.wife.412.hdtv-lol.mp4]
Filename pattern: [0.00] SxE, [0.00] CWS
Rename movies using [TheMovieDB]
Looking up movie by filehash via [TheMovieDB]
TheMovieDB: Hash lookup not supported
Auto-detect movie from context: [E:\Torrent Downloads\The.Good.Wife.S04E12.HDTV.
x264-LOL\the.good.wife.412.hdtv-lol\the.good.wife.412.hdtv-lol.mp4]
[COPY] Rename [E:\Torrent Downloads\The.Good.Wife.S04E12.HDTV.x264-LOL\the.good.
wife.412.hdtv-lol\the.good.wife.412.hdtv-lol.mp4] to [D:\Music\Good\Good - .mp4]

Processed 1 files
Notify XBMC: 192.168.0.17
ConnectException: Connection refused: connect
Done ?(?????)?
And the resulting files are:

D:\Music\Californication\Californication - The Unforgiven.mp4
D:\Music\Good\Good -.mp4

I'm not sure what the problem could be unless something has changed on the remotely hosted script since I don't think there are any changes at my end in the last 48 hours that could have caused it. Any ideas?

Thanks,

Jason

User avatar
rednoah
The Source
Posts: 16096
Joined: 16 Nov 2011, 08:59
Location: Taipei
Contact:

Re: My uTorrent script used to work properly, now it doesn't

Post by rednoah » 14 Jan 2013, 17:32

Sorry about that. That was my fault. May have accidentally synced my latest changes online and it looks like it wasn't completely backwards-compatible...

A fix is online so you can just do -clear-cache and run again and it should work again.

PS: There'll be audio support with next release. Things always get better after they break. :P
:idea: Please read the FAQ and How to Request Help.

JasonF
Posts: 3
Joined: 14 Jan 2013, 16:41

Re: My uTorrent script used to work properly, now it doesn't

Post by JasonF » 14 Jan 2013, 17:47

Thanks for the quick reply, glad to hear it wasn't me :) and that FileBot is getting even better!

Could you possibly let me know how to clear the cache? I've tried this but it didn't work for me:

Code: Select all

c:\>filebot -clear-cache
"-clear-cache" is not a valid option

User avatar
rednoah
The Source
Posts: 16096
Joined: 16 Nov 2011, 08:59
Location: Taipei
Contact:

Re: My uTorrent script used to work properly, now it doesn't

Post by rednoah » 14 Jan 2013, 18:11

That one should work. Make sure u have the latest version.

Code: Select all

C:\>filebot -clear-cache -script fn:sysinfo
Clear cache and temporary files
FileBot 3.2 (r1372)
...
:idea: Please read the FAQ and How to Request Help.

JasonF
Posts: 3
Joined: 14 Jan 2013, 16:41

Re: My uTorrent script used to work properly, now it doesn't

Post by JasonF » 14 Jan 2013, 19:03

That did it, thanks :)

Post Reply