"rename" does nothing with special characters

All about user-defined episode / movie format expressions
Post Reply
weyb06
Posts: 7
Joined: 02 Nov 2018, 16:24

"rename" does nothing with special characters

Post by weyb06 » 18 Dec 2018, 15:13

Hi,

I'm using filebot on W7 since many months, and for the 1st time, "rename" does nothing

i put looney tunes cartoons (as before), filebot did find the right names of this serie, but when i click on "rename", nothing happens :-(
i tried many times, i rebooted my pc, it's the same

i tried with other files (movies), and it worked
i tried again with these cartoons without success :-(

I made some tests, and I "think" it's because in the filename to-be-written, there's a little "1/2" in it ("Duck Dodgers and the Return of the 24½th Century"), no ?

if yes, how can it be solved ?

regards

weyb06
Posts: 7
Joined: 02 Nov 2018, 16:24

Re: "rename" does nothing with special characters

Post by weyb06 » 18 Dec 2018, 15:25

hi again,

seems to happen also when the finalname will be toolong, no ?
could filebot warns us with such impossibilities ?

regards

User avatar
rednoah
The Source
Posts: 16796
Joined: 16 Nov 2011, 08:59
Location: Taipei
Contact:

Re: "rename" does nothing with special characters

Post by rednoah » 18 Dec 2018, 16:28

1.
Please include screenshots and sample file names for testing:
viewtopic.php?f=3&t=1868


2.
Windows 7 may enforce a ~240 character file path limit. Best to keep the file path shorter than that.

:idea: You can use the FileBot (platform) launcher to get around those artificial Windows Explorer limits, but then you might have trouble managing these files via Explorer.

:idea: You can strip special characters and trim the file path via your custom format.
:idea: Please read the FAQ and How to Request Help.

Post Reply