Is it possible to set up automatic padding?

Any questions? Need some help?
Post Reply
dragonandlance
Posts: 10
Joined: 17 Sep 2017, 22:28

Is it possible to set up automatic padding?

Post by dragonandlance » 16 Feb 2018, 10:15

I was wondering how to set it up so that each series automatically pads according to how many seasons there are in the series.

For example, After Mash has only 2 seasons while Mash has 11 seasons. So when I put them into Filebot, I want After Mash to become S1 and I want Mash to become S01. Is this possible?

User avatar
rednoah
The Source
Posts: 13527
Joined: 16 Nov 2011, 08:59
Location: Taipei
Contact:

Re: Is it possible to set up automatic padding?

Post by rednoah » 16 Feb 2018, 10:43

The {sc} season count binding might be useful for this one:

Code: Select all

{sc >= 10 ? s.pad(2) : s}
My (very excellent) support depends on Windows Store and Mac App Store sales and Patreon support. Paying users, donors and everyone who contributes to FileBot in one way or another will get the very best support.

:idea: Please read the FAQ and How to Request Help.

dragonandlance
Posts: 10
Joined: 17 Sep 2017, 22:28

Re: Is it possible to set up automatic padding?

Post by dragonandlance » 16 Feb 2018, 10:49

You're the best, rednoah!! :D

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests