.opus and .m4a audio files not working

All your suggestions, requests and ideas for future development
Post Reply
jlw4049
Posts: 6
Joined: 18 Jun 2017, 04:19

.opus and .m4a audio files not working

Post by jlw4049 »

I encode these formats from my source audio file, I want correctly name them with FileBot. However, once I load them, click tvdb, it does nothing.

I don't know if the extensions aren't supported or what. If they aren't I'd like to make a request for them to be supported!

EDIT: I'm on the latest version of FileBot.
User avatar
rednoah
The Source
Posts: 21347
Joined: 16 Nov 2011, 08:59

Re: .opus and .m4a audio files not working

Post by rednoah »

:?: What is your use case? What is the context? Are you just collecting the audio streams of TV series episodes? Please read How to Request Help.🤔


:idea: Episode Mode only works for Episode / video files, and not audio files. You can use Plain File Mode if you want to process generic files and don't need Episode Mode intelligence.


:arrow: If you do need to process non-episode files as Episode items, then you can always resort to manual matching. Please watch Getting Started #2 and read FAQ #2 for details.


:arrow: If your audio files are external audio streams that accompany a primary video file, then it will work out-of-the-box assuming that the set of files is already somewhat well-named so that FileBot can interpret and process the set of files as a single unit:
viewtopic.php?t=12172

e.g.

Code: Select all

Avatar.mp4
Avatar.fra.m4a
Avatar.ita.opus
:idea: Please read the FAQ and How to Request Help.
jlw4049
Posts: 6
Joined: 18 Jun 2017, 04:19

Re: .opus and .m4a audio files not working

Post by jlw4049 »

Thank you for the responses. This is all the information I need, it will suffice in what I need. Thanks again!
Post Reply