Filebot Node not working after update

Support for Synology NAS, QNAP NAS and other Embedded Linux systems
Post Reply
pietpara
Posts: 23
Joined: 29 Jan 2014, 20:51

Filebot Node not working after update

Post by pietpara » 10 Aug 2018, 21:00

Hi,

I notice that after each update of Filebot Node it stops working. You have to reboot the synology for it to work.
The logs do not even show anything more after attempts to start it. Neither from the UI in DSM nor when accessing UI through URL.
Today it updated to 0.2.8.2.

Is this expected behavior?

I want to add the log but there is no way to copy the text or an easy way to add a screenshot.
All seems normal anyway and as said, there is nothing in the log since the update time.

Thanks in advance
PietPara

User avatar
rednoah
The Source
Posts: 14306
Joined: 16 Nov 2011, 08:59
Location: Taipei
Contact:

Re: Filebot Node not working after update

Post by rednoah » 11 Aug 2018, 06:42

1.
I don't know. DSM should be restarting the service after upgrading the package. No idea why it wouldn't do that or why it would only work after a restart.


2.
You can login via SSH to view and copy logs:

Code: Select all

sudo sudo cat /var/log/upstart/filebot-node.log
:idea: I guesstimate that you won't find anything interesting there though, since there won't be any logs if the service isn't restarted by DSM in the first place.
:idea: Please read the FAQ and How to Request Help.

4sag
Posts: 1
Joined: 11 Aug 2018, 14:10

Re: Filebot Node not working after update

Post by 4sag » 11 Aug 2018, 14:11

No such property: license for class: Script1
groovy.lang.MissingPropertyException: No such property: license for class: Script1
at Script1.run(Script1.groovy:14)
at net.filebot.cli.ScriptShell.evaluate(ScriptShell.java:64)
at net.filebot.cli.ScriptShell.runScript(ScriptShell.java:74)
at net.filebot.cli.ArgumentProcessor.runScript(ArgumentProcessor.java:148)
at net.filebot.cli.ArgumentProcessor.run(ArgumentProcessor.java:36)
at net.filebot.Main.main(Main.java:126)

------------------------------------------

[Process error]

pietpara
Posts: 23
Joined: 29 Jan 2014, 20:51

Re: Filebot Node not working after update

Post by pietpara » 11 Aug 2018, 16:04

OK, that's a pity.
It's been like that ever since the first time I installed filebot node... I always have to reboot.
Also, on another synology i recently installed it on for my brother.

I hope you find a cause one day.

Best,
PietPara

TomTomTuning
Posts: 11
Joined: 23 Nov 2016, 14:46

Re: Filebot Node not working after update

Post by TomTomTuning » 11 Aug 2018, 17:43

Mine has stopped working after the update as well.

I reinstalled FileBot, FileBot Node, Node.js V4, and Java 8. However, that did not help.
.........
No signature of method: java.util.ArrayList.isHidden() is applicable for argument types: () values: []
Possible solutions: size(), size(), withIndex()
groovy.lang.MissingMethodException: No signature of method: java.util.ArrayList.isHidden() is applicable for argument types: () values: []
Possible solutions: size(), size(), withIndex()
at java_io_File$isHidden$6.call(Unknown Source)
at Script1.acceptFile(Script1.groovy:217)
at Script1$_resolveInput_closure94.doCall(Script1.groovy:293)
at Script1.resolveInput(Script1.groovy:293)
at Script1$_resolveInput_closure93.doCall(Script1.groovy:289)
at Script1.resolveInput(Script1.groovy:289)
at Script1$_resolveInput_closure93.doCall(Script1.groovy:289)
at Script1.resolveInput(Script1.groovy:289)
at Script1$_resolveInput_closure93.doCall(Script1.groovy:289)
at Script1.resolveInput(Script1.groovy:289)
at Script1$_run_closure48.doCall(Script1.groovy:302)
at Script1.run(Script1.groovy:302)
at net.filebot.cli.ScriptShell.evaluate(ScriptShell.java:64)
at net.filebot.cli.ScriptShell.runScript(ScriptShell.java:74)
at net.filebot.cli.ArgumentProcessor.runScript(ArgumentProcessor.java:154)
at net.filebot.cli.ArgumentProcessor.run(ArgumentProcessor.java:36)
at net.filebot.Main.main(Main.java:131)

Failure (°_°)
------------------------------------------

[Process error]

User avatar
LBKirk
Posts: 4
Joined: 16 Jul 2018, 23:30

Re: Filebot Node not working after update

Post by LBKirk » 11 Aug 2018, 23:48

I'm getting the same error as 4sag and restarting did not fix my issue. Any update on this?
LBKirk
System info:
Synology DS1517+ - 78.5TB
Synology DS1618+ - 136.5TB
DSM 6.2-23739 Update 2
FileBot 4.8.2
FileBot Node 0.2.8.2
Java 8 Installer: Java Version 1.8
ffmpeg 3.4.1-9
MediaInfo 17.12-6
Chromaprint 1.4.3-6
Node.js v4 4.8.7-0166
Python 2.7.14-19
Deluge 1.3.15-9

User avatar
rednoah
The Source
Posts: 14306
Joined: 16 Nov 2011, 08:59
Location: Taipei
Contact:

Re: Filebot Node not working after update

Post by rednoah » 12 Aug 2018, 04:01

LBKirk wrote:
11 Aug 2018, 23:48
I'm getting the same error as 4sag and restarting did not fix my issue. Any update on this?
The the issue being, FileBot Node is working, FileBot is running, but the amc script fails with No such property: license for class: Script1.

:arrow: You will need to uninstall and reinstall FileBot if DSM doesn't do it automatically.

:arrow: viewtopic.php?f=6&t=6112
:idea: Please read the FAQ and How to Request Help.

User avatar
LBKirk
Posts: 4
Joined: 16 Jul 2018, 23:30

Re: Filebot Node not working after update

Post by LBKirk » 12 Aug 2018, 23:49

rednoah wrote:
12 Aug 2018, 04:01
LBKirk wrote:
11 Aug 2018, 23:48
I'm getting the same error as 4sag and restarting did not fix my issue. Any update on this?
The the issue being, FileBot Node is working, FileBot is running, but the amc script fails with No such property: license for class: Script1.

:arrow: You will need to uninstall and reinstall FileBot if DSM doesn't do it automatically.

:arrow: viewtopic.php?f=6&t=6112
I started to do that but figured I would wait. I had to resetup my scripts but that was no problem. Again thank you especially for the prompt reply.
LBKirk
System info:
Synology DS1517+ - 78.5TB
Synology DS1618+ - 136.5TB
DSM 6.2-23739 Update 2
FileBot 4.8.2
FileBot Node 0.2.8.2
Java 8 Installer: Java Version 1.8
ffmpeg 3.4.1-9
MediaInfo 17.12-6
Chromaprint 1.4.3-6
Node.js v4 4.8.7-0166
Python 2.7.14-19
Deluge 1.3.15-9

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests