Search found 3 matches

by qntoine
19 Jan 2020, 13:21
Forum: Synology & QNAP & Embedded Linux
Topic: FileBot Node not processing files: "No files selected for processing" error
Replies: 4
Views: 3006

Re: FileBot Node not processing files: "No files selected for processing" error

1. Well noted, thank you! I just removed it once to process all files and added it back right away ;) 2. Ok great I will stick with it, thank you! I tried to read up the differences between different *links, sym and hard are fine but I didn't really get the difference with ref except that it seems b...
by qntoine
19 Jan 2020, 12:41
Forum: Synology & QNAP & Embedded Linux
Topic: FileBot Node not processing files: "No files selected for processing" error
Replies: 4
Views: 3006

Re: FileBot Node not processing files: "No files selected for processing" error

Hello, Thank you for your reply. 1) After investigation, I found the culprit: under the "Exclude list" setting, there was a ".excludes" inscription in the field. I am not really sure where that list is stored exactly, but at least by removing it, it worked! 2) I used reflinks because I saw it was re...
by qntoine
19 Jan 2020, 02:08
Forum: Synology & QNAP & Embedded Linux
Topic: FileBot Node not processing files: "No files selected for processing" error
Replies: 4
Views: 3006

FileBot Node not processing files: "No files selected for processing" error

Hello everyone, I finally decided to buy a license and install FileBot on my Synology 918+. I installed the FileBot Node package and did a first run (using reflinks), which worked well. Unfortunately, I forgot to activate Strict mode so that some media files were not correctly identified. No big dea...