Search found 6 matches

by WaveDave1988
17 Mar 2021, 18:33
Forum: Synology & QNAP & Embedded Linux
Topic: Movies being copied to unsorted folder
Replies: 6
Views: 9893

Re: Movies being copied to unsorted folder

so this is what i wrote on the line you told me: export JAVA_OPTS=-Xmx1536 and this is what i get now as an error message once i start Filebot Node: Error occurred during initialization of VM Too small maximum heap ------------------------------------------ [Process error] Edit: found it out... expo...
by WaveDave1988
17 Mar 2021, 17:57
Forum: Synology & QNAP & Embedded Linux
Topic: Movies being copied to unsorted folder
Replies: 6
Views: 9893

Re: Movies being copied to unsorted folder

Thanks for your reply rednoah!

I'm using Filebot Node, so can I define something in the line "Unsorted format"?
And if not, I know my way around the command-line (at least a bit).. could you help me where I can increase the memory limit?
by WaveDave1988
17 Mar 2021, 13:16
Forum: Synology & QNAP & Embedded Linux
Topic: Movies being copied to unsorted folder
Replies: 6
Views: 9893

Movies being copied to unsorted folder

Hi there, Since a couple of weeks, Filebot sometimes copies all my movies I downloaded to another folder called "unsorted". So usually I would just move them back to where they were and start the process again. It usually works the second time (renaming, creating a folder for each movie and move the...
by WaveDave1988
19 Sep 2020, 14:44
Forum: Synology & QNAP & Embedded Linux
Topic: Filebot always copies my movies into subfolder called movies
Replies: 4
Views: 5489

Re: Filebot always copies my movies into subfolder called movies

and into which line do I have to put it? because I don't actually use any format at all; at least I haven't defined any..
by WaveDave1988
19 Sep 2020, 05:06
Forum: Synology & QNAP & Embedded Linux
Topic: Filebot always copies my movies into subfolder called movies
Replies: 4
Views: 5489

Filebot always copies my movies into subfolder called movies

Hey there, I'm using filebot node on my synology and I have the "issue" (it's not an issue, i know..), that no matter what, it always creates a subfolder called "Movies" to which it moves all processed movies. Per example: Outputfolder I inserted in filebot node is "/volume1/Movies/Bluray/Bluray Eng...