Search found 44 matches

by hshah
15 Jun 2020, 20:51
Forum: Synology & QNAP & Embedded Linux
Topic: [Feature Request] Synology BETA package source?
Replies: 2
Views: 3348

Re: [Feature Request] Synology BETA package source?

I would be interested in this as well :)
by hshah
30 Jul 2018, 23:44
Forum: Feature Requests and Bug Reports
Topic: [BETA] FileBot 4.8.2 (with support for all platforms with cross-platform license system)
Replies: 234
Views: 115558

Re: [BETA] FileBot 4.8.2 (with support for all platforms with cross-platform license system)

You’re not running the latest build. You might need to uninstall and then reinstall FileBot to make sure you’re running the latest build. Is that for Filebot Node, Filebot or both? /Edit: All good now 8-) Just a FYI for others, you don't need to uninstall and reinstall on a Synology. I just downloa...
by hshah
30 Jul 2018, 23:06
Forum: Feature Requests and Bug Reports
Topic: [BETA] FileBot 4.8.2 (with support for all platforms with cross-platform license system)
Replies: 234
Views: 115558

Re: [BETA] FileBot 4.8.2 (with support for all platforms with cross-platform license system)

Heya, I had installed the license on my Synology just over a week ago and all was good but now I'm getting: No such property: license for class: Script1 groovy.lang.MissingPropertyException: No such property: license for class: Script1 at Script1.run(Script1.groovy:14) at net.filebot.cli.ScriptShell...
by hshah
19 Jul 2018, 22:40
Forum: Feature Requests and Bug Reports
Topic: [BETA] FileBot 4.8.2 (with support for all platforms with cross-platform license system)
Replies: 234
Views: 115558

Re: [BETA] FileBot 4.8.2 (with support for all platforms with cross-platform license system)

I've been using Filebot for a while now, donated beer money to @rednoah for his help on here to getting my setup working and at $6 a year I would be stupid to not had over the cash.

Excellently priced and the least you deserve for the amount FileBot has benefited loads and loads of people.
by hshah
03 Jun 2018, 15:34
Forum: Scripting and Automation
Topic: Odd Matching on Stable Script
Replies: 2
Views: 756

Odd Matching on Stable Script

Hi, I've had my setup automated for quite some time now and last week this happened: Run script [dev:amc] at [Tue May 29 03:00:17 IST 2018] Parameter: ut_label = tv Parameter: music = y Parameter: unsorted = y Parameter: clean = y Parameter: deleteAfterExtract = y Parameter: minFileSize = 1000000 Pa...
by hshah
18 Aug 2017, 07:09
Forum: Help and Support
Topic: Plex update not working
Replies: 3
Views: 2788

Re: Plex update not working

Did you ever figure this out?
by hshah
07 Nov 2016, 05:21
Forum: Help and Support
Topic: skiping short videos?
Replies: 12
Views: 4328

Re: skiping short videos?

rednoah wrote:Logs?

The videos are either smaller than 50 MB or shorter than 10 minutes. You can pass in your own minFileSize and minLengthMS if you don't like the defaults. Set these options to 0 to disable them.
Cheers! Adding minLengthMS=0 did the trick :)
by hshah
06 Nov 2016, 16:27
Forum: Help and Support
Topic: skiping short videos?
Replies: 12
Views: 4328

Re: skiping short videos?

I just searched the internet for this issue and came across this thread. I am getting the same "skip short video message" on some files less than 50MB in size. I did have a minimum file size option in my command line so I changed that to "10" and it still does the same thing. Even replaced the JAR o...
by hshah
29 Aug 2016, 20:34
Forum: Synology & QNAP & Embedded Linux
Topic: Node Showing Stopped by Actually Started
Replies: 1
Views: 1476

Node Showing Stopped by Actually Started

Curious about this... my FileBot stopped working after a recent DSM update. The FileBot Node wouldn't run so I thought I would try a reboot. In Package Centre the Node is still showing as Stopped, but the logs indicate it is started and it is actually processing my files.

Can anyone explain this?
by hshah
26 Mar 2016, 04:15
Forum: Synology & QNAP & Embedded Linux
Topic: FileBot Node doesn't start on DSM 6
Replies: 82
Views: 25051

Re: FileBot Node doesn't start on DSM 6

Friends4U wrote:Not working here... with the test version (0.2.0) :(
In what sense? What do you see?
by hshah
24 Mar 2016, 19:35
Forum: Synology & QNAP & Embedded Linux
Topic: FileBot Node doesn't start on DSM 6
Replies: 82
Views: 25051

Re: FileBot Node doesn't start on DSM 6

rednoah wrote:I've uploaded a test package that should work on DSM 6.

Please try and give me feedback:
https://sourceforge.net/projects/filebo ... ebot/HEAD/
What do I need to install/copy?


/Edit: Ignore me, the file wasn't showing up when I clicked the link but I've just refreshed and it is there.
by hshah
07 Mar 2016, 09:28
Forum: Synology & QNAP & Embedded Linux
Topic: FileBot Node doesn't start on DSM 6
Replies: 82
Views: 25051

Re: FileBot Node doesn't start on DSM 6

I have been tinkering and have made some progress. This is what I have done: 1) Updated the node path in start.sh to: /usr/local/bin/node --max_executable_size=16 --use_idle_notification "server/app.js" 2) Updated the paths in start.sh to: export FILEBOT_NODE_HTTPS_KEY="/usr/syno/etc/certificate/sys...
by hshah
07 Mar 2016, 09:23
Forum: Scripting and Automation
Topic: Automation Issue on Synology
Replies: 25
Views: 5163

Re: Automation Issue on Synology

And sorted! Had to run as root and specify the full path of /volume1/@appstore/filebot/filebot.sh :)
by hshah
07 Mar 2016, 08:18
Forum: Synology & QNAP & Embedded Linux
Topic: FileBot Node doesn't start on DSM 6
Replies: 82
Views: 25051

Re: FileBot Node doesn't start on DSM 6

for all who have the DSM 6 Beta 1 or Beta 2 installed Filebot Node does not work. Some path or certificates has been changed. And the authenticate.cgi will not be supportet via Beta1 and2. I installed DSM 6 RC1 where the authenticate.cgi is supportet. Filebot Node itself works but the gui didn't st...
by hshah
07 Mar 2016, 04:26
Forum: Scripting and Automation
Topic: Automation Issue on Synology
Replies: 25
Views: 5163

Re: Automation Issue on Synology

As per the other thread, mine is kind of working on the new Synology beta. However, whilst manually clicking on Run on the task works, the automatic execution gives: find: cannot get current directory: Permission denied /Edit: Instead of running it as admin I tried as my own user and now I get: sh: ...
by hshah
07 Mar 2016, 03:12
Forum: Synology & QNAP & Embedded Linux
Topic: FileBot Node doesn't start on DSM 6
Replies: 82
Views: 25051

Re: FileBot Node doesn't start on DSM 6

I may have spoken too soon. For some reason the schedule doesn't do anything, but when I click run manually it works fine. Strange :?
by hshah
06 Mar 2016, 15:01
Forum: Synology & QNAP & Embedded Linux
Topic: FileBot Node doesn't start on DSM 6
Replies: 82
Views: 25051

Re: FileBot Node doesn't start on DSM 6

The changes to start.sh make it work. It is only the UI that doesn't work, which most people won't care about once their setup is done :)
by hshah
06 Mar 2016, 03:39
Forum: Synology & QNAP & Embedded Linux
Topic: FileBot Node doesn't start on DSM 6
Replies: 82
Views: 25051

Re: FileBot Node doesn't start on DSM 6

Did a manual run of the tasks I had set up and it all seems to work fine: # created on Sun Mar 06 2016 03:16:16 GMT+0000 (GMT) Run script [fn:amc] at [Sun Mar 06 03:36:25 GMT 2016] Parameter: ut_label = tv Parameter: music = y Parameter: unsorted = y Parameter: clean = y Parameter: deleteAfterExtrac...
by hshah
06 Mar 2016, 03:19
Forum: Synology & QNAP & Embedded Linux
Topic: FileBot Node doesn't start on DSM 6
Replies: 82
Views: 25051

Re: FileBot Node doesn't start on DSM 6

I changed my start.sh as per the above recommendations and my Filebot NodeStarts: ENVIRONMENT { SYNOPKG_DSM_LANGUAGE: 'enu', FILEBOT_NODE_HTTPS_KEY: '/usr/syno/etc/certificate/system/default/privkey.pem', TERM: 'vt102', FILEBOT_CMD_UID: '1024', SYNOPKG_TEMP_LOGFILE: '/tmp/synopkgmgr.log-filebot-node...
by hshah
06 Mar 2016, 03:03
Forum: Scripting and Automation
Topic: Synology DSM Beta - Filebot Node Error (DSM 6)
Replies: 2
Views: 1593

Synology DSM Beta - Filebot Node Error (DSM 6)

Code: Select all

/volume1/@appstore/filebot-node/server/start.sh: line 30: /usr/bin/node: No such file or directory
by hshah
01 Mar 2016, 12:01
Forum: Scripting and Automation
Topic: Automation Issue on Synology
Replies: 25
Views: 5163

Re: Automation Issue on Synology

Ok so I added that and just now a PROPER release of Better Call Saul came out, it just skipped it :(

/Edit: Don't worry, set conflict to override :)
by hshah
01 Mar 2016, 05:36
Forum: Scripting and Automation
Topic: Automation Issue on Synology
Replies: 25
Views: 5163

Re: Automation Issue on Synology

If it is already there for whatever reason then I would like to be able to take any action myself.

Banned from where?
by hshah
01 Mar 2016, 04:18
Forum: Scripting and Automation
Topic: Automation Issue on Synology
Replies: 25
Views: 5163

Re: Automation Issue on Synology

Bah, for some reason when a file already exists it moves it the Unsorted folder. I'm assuming if I use the overwrite option it will just replace it, but what if I wanted to leave it in the EpisodesTEMP folder?