Search found 10 matches

by tes2ube
11 Apr 2021, 06:21
Forum: Help and Support
Topic: DSM 7.0 FileBot installed & given permissions, Node doesn't run
Replies: 5
Views: 454

Re: DSM 7.0 FileBot installed & given permissions, Node doesn't run

Can confirm. I took the original bulk of files I was attempting to hardlink, move, or copy, and nothing seems to budge them. I pointed them towards the test destination folder, nothing. They still fail "due to I/O error"...
by tes2ube
11 Apr 2021, 06:19
Forum: Help and Support
Topic: Anime/TV Show filtering
Replies: 3
Views: 343

Re: Anime/TV Show filtering

This works wonderfully, thank you! will it also recognize if a movie is an "anime" movie if put this into the movie format?

Code: Select all

{anime ? "Anime Movies" : "Movies"}/{plex.tail}
by tes2ube
11 Apr 2021, 06:04
Forum: Help and Support
Topic: DSM 7.0 FileBot installed & given permissions, Node doesn't run
Replies: 5
Views: 454

Re: DSM 7.0 FileBot installed & given permissions, Node doesn't run

Okay, actually one adjustment. It worked with a few of those files in the test folder. Then I attempted to hardlink in the main folders, and it's no longer working. Not sure why...
by tes2ube
11 Apr 2021, 05:57
Forum: Help and Support
Topic: DSM 7.0 FileBot installed & given permissions, Node doesn't run
Replies: 5
Views: 454

Re: DSM 7.0 FileBot installed & given permissions, Node doesn't run

Hi Rednoah, Thanks for the response! Per your suggestion, I did some tests. I culled it down to two files to make it clear. Here's my results: Using Node, Copy works. It places them into TV Shows > [Show Title] > [Season] and grabs all the correct extra data Plex loves (posters, logos, .nfo files, e...
by tes2ube
10 Apr 2021, 20:59
Forum: Help and Support
Topic: DSM 7.0 FileBot installed & given permissions, Node doesn't run
Replies: 5
Views: 454

DSM 7.0 FileBot installed & given permissions, Node doesn't run

Hi there, Title pretty much captures it. I installed FileBot, have the permissions set to read/write for the system internal user, but when I run the app I get filebot -script 'fn:amc' '/volume1/homes/IamJacksHandle/Server Ops/TransmissionToFilebot/Completed' --output /volume1/homes/plex --action ha...
by tes2ube
10 Apr 2021, 17:20
Forum: Help and Support
Topic: Anime/TV Show filtering
Replies: 3
Views: 343

Anime/TV Show filtering

Hello, I've been recently attempting to grow in my FileBot Node knowledge. In my hopes to instruct FileBot Node to move files based on whether they are from an anime tv show (or movie), I tried to apply the approach of this post: https://www.filebot.net/forums/viewtopic.php?t=11760 . I have a lot of...
by tes2ube
05 Jul 2018, 14:59
Forum: Synology & QNAP & Embedded Linux
Topic: Potential Directory Issues: Synology NAS
Replies: 6
Views: 8266

Re: Potential Directory Issues: Synology NAS

nevermind, I figured it out! The volume wanted to see "/volume1", THEN the rest of the directory! It didn't exist because when I open File Station, it's looking at Volume1 already. Awesome, thanks for the help!
by tes2ube
05 Jul 2018, 14:55
Forum: Synology & QNAP & Embedded Linux
Topic: Potential Directory Issues: Synology NAS
Replies: 6
Views: 8266

Re: Potential Directory Issues: Synology NAS

so if it's not an issue with the permissions, what do you think is the likely issue? It still doesn't see a folder for Filebot/In, even though I've given it access to a new folder created especially for the job? What is with this Illegal argument? Is the way that I've notated directory wrong? Is the...
by tes2ube
03 Jul 2018, 20:23
Forum: Synology & QNAP & Embedded Linux
Topic: Potential Directory Issues: Synology NAS
Replies: 6
Views: 8266

Re: Potential Directory Issues: Synology NAS

The homes/plex/TV Shows folder does exist, it's where my plex shows go. To try what you're suggested, I created a new shared folder, put both the in and out folders in there, gave it read/write access to every user (including guest), and it's still not running. So I'm thinking that I'm probably not ...
by tes2ube
03 Jul 2018, 18:19
Forum: Synology & QNAP & Embedded Linux
Topic: Potential Directory Issues: Synology NAS
Replies: 6
Views: 8266

Potential Directory Issues: Synology NAS

Hi there, I'm having some trouble with FileBot on my Synology. I'm using FileBot Node, and it can't seem to run any files. I don't know too much about coding, but from the error below it seem like there might be some issues: 1. FileBot might not be able to find the directory paths (though I just cop...