Search found 8 matches

by jettechfsr
01 Mar 2019, 05:01
Forum: Synology & QNAP & Embedded Linux
Topic: [DEPRECATED] FileBot Node Troubleshooting
Replies: 18
Views: 13516

Re: FileBot Node Troubleshooting

Ok got it fixed not sure how I checked users and verfied admin was there then had Java error removed everything reinstalled found license file and all working now thanks for the help
by jettechfsr
28 Feb 2019, 13:47
Forum: Synology & QNAP & Embedded Linux
Topic: [DEPRECATED] FileBot Node Troubleshooting
Replies: 18
Views: 13516

Re: FileBot Node Troubleshooting

Have a lot of these will work on it tonight but making progress

Code: Select all

/usr/syno/synoman:/usr/bin/nologin
by jettechfsr
28 Feb 2019, 06:28
Forum: Synology & QNAP & Embedded Linux
Topic: [DEPRECATED] FileBot Node Troubleshooting
Replies: 18
Views: 13516

Re: FileBot Node Troubleshooting

2019-02-27T22:11:37-0600 + export FILEBOT_NODE_HOST=127.0.0.1 2019-02-27T22:11:37-0600 + FILEBOT_NODE_HOST=127.0.0.1 2019-02-27T22:11:37-0600 + export FILEBOT_NODE_AUTH=SYNO 2019-02-27T22:11:37-0600 + FILEBOT_NODE_AUTH=SYNO 2019-02-27T22:11:37-0600 + export FILEBOT_NODE_HTTP=YES 2019-02-27T22:11:37...
by jettechfsr
28 Feb 2019, 06:23
Forum: Synology & QNAP & Embedded Linux
Topic: [DEPRECATED] FileBot Node Troubleshooting
Replies: 18
Views: 13516

Re: FileBot Node Troubleshooting

[email protected]:~# $ find / -name filebot-node.log 2> /dev/null
[email protected]:~# /var/log/upstart/filebot-node.log
-ash: /var/log/upstart/filebot-node.log: Permission denied
[email protected]:~#
by jettechfsr
28 Feb 2019, 06:09
Forum: Feature Requests and Bug Reports
Topic: FileBot not working any more on Synology DS216play
Replies: 5
Views: 771

Re: FileBot not working any more on Synology DS216play

Ok going to need some help since you can't get log now on Synolgy Package Manager I can SSH in but need help with commands.
by jettechfsr
28 Feb 2019, 04:22
Forum: Feature Requests and Bug Reports
Topic: FileBot not working any more on Synology DS216play
Replies: 5
Views: 771

Re: FileBot not working any more on Synology DS216play

I have the same NAS and error can you help me out out to post the command and console output

I thought I had a port forward issue but I can see the 2 ports open in NAS connection test verifed but turn off and on in router
by jettechfsr
27 Feb 2019, 05:29
Forum: Synology & QNAP & Embedded Linux
Topic: [DEPRECATED] FileBot Node Troubleshooting
Replies: 18
Views: 13516

Re: FileBot Node Troubleshooting

Thanks Having issue with new router ports not forwarding correctly
by jettechfsr
26 Feb 2019, 04:58
Forum: Synology & QNAP & Embedded Linux
Topic: [DEPRECATED] FileBot Node Troubleshooting
Replies: 18
Views: 13516

Re: FileBot Node Troubleshooting

I'm I crazy or has the log file shortcut been taken away in package manager?