POSTBUCKET - where random posts in unrelated topics go

Any questions? Need some help?
jbuck79
Posts: 3
Joined: 09 Aug 2018, 23:17

Re: [DEB] Debian package

Post by jbuck79 »

I'm getting the following when updating my sources on Ubuntu 18.04. Anyone else? Is there something I need to do to fix it?

Code: Select all

W: Skipping acquire of configured file 'main/binary-i386/Packages' as repository 'https://get.filebot.net/deb stable InRelease' does not seem to provide it (sources.list entry misspelt?)
User avatar
rednoah
The Source
Posts: 19140
Joined: 16 Nov 2011, 08:59
Location: Taipei
Contact:

Re: [DEB] Debian package

Post by rednoah »

Sorry, 32-bit Linux (i386) is not supported. You'll need to install 64-bit Linux (amd64 / x86_64) since the Debian package is only available for this architecture. Why are you still using 32-bit Linux? Is there any particular reason?

:idea: The Portable TAR package can work on armv7l / aarch64 / i386 / amd64 so you might want to consider that if you're stuck on 32-bit Linux for some reason.
:idea: Please read the FAQ and How to Request Help.
satori83
Posts: 2
Joined: 16 Aug 2018, 09:53

Re: [FAQ] How do I activate my license?

Post by satori83 »

I purchased the regular mac app, not through store. I have tried double clicking, opening with app, even uninstalling and reinstalling the app but the app will not register. I am guess thats why its not recognizing recent popular movies that just need to be cleaned up a little bit...because the old version I used to use handled the simple plex scheme fine.
User avatar
rednoah
The Source
Posts: 19140
Joined: 16 Nov 2011, 08:59
Location: Taipei
Contact:

Re: [FAQ] How do I activate my license?

Post by rednoah »

satori83 wrote: 16 Aug 2018, 10:02 I purchased the regular mac app, not through store. I have tried double clicking, opening with app, even uninstalling and reinstalling the app but the app will not register. I am guess thats why its not recognizing recent popular movies that just need to be cleaned up a little bit...because the old version I used to use handled the simple plex scheme fine.
What does "not register" mean? FileBot is crashing on startup? License activation not working? Some other error when you try to process files?

Please share screenshots so I can see what you see:
https://snag.gy/
:idea: Please read the FAQ and How to Request Help.
jbuck79
Posts: 3
Joined: 09 Aug 2018, 23:17

Re: [DEB] Debian package

Post by jbuck79 »

I'm using a 64-bit version of Ubuntu. Here is my output of 'uname -a'.

Code: Select all

Linux fileserver 4.15.0-32-generic #35-Ubuntu SMP Fri Aug 10 17:58:07 UTC 2018 x86_64 x86_64 x86_64 GNU/Linux
satori83
Posts: 2
Joined: 16 Aug 2018, 09:53

Re: [FAQ] How do I activate my license?

Post by satori83 »

For some reason when I just went to record what happens, it activated! Good to go now, thanks.
User avatar
rednoah
The Source
Posts: 19140
Joined: 16 Nov 2011, 08:59
Location: Taipei
Contact:

Re: [DEB] Debian package

Post by rednoah »

Strange. I guess you can ignore the i386 packages warning then as it's not particularly relevant to your amd64 machine.

Maybe setting arch=amd64 will make the warning go away:

Code: Select all

deb [arch=amd64] https://get.filebot.net/deb/ stable main
:idea: Please read the FAQ and How to Request Help.
User avatar
rednoah
The Source
Posts: 19140
Joined: 16 Nov 2011, 08:59
Location: Taipei
Contact:

Re: [FAQ] How do I activate my license?

Post by rednoah »

Strange. Could have been temporary server-side issues, though I don't see anything odd in the logs. If something doesn't work in the future, and there's an error, message, just make a quick screenshot so we see what's going on and troubleshoot.
:idea: Please read the FAQ and How to Request Help.
otr
Posts: 7
Joined: 06 Aug 2018, 20:37

Re: [JDownloader] Setup for Windows, Linux and Mac OS X

Post by otr »

Hi,

sorry for being silent for a bit, I have been on a short trip. In the meantime, my setup is now working and I wanted to report back my specifics, so that others may benefit, but also so that I can learn in case I have missed something important.

This is what is working for me:

1. jDownloader Event Scripter calls this script

Code: Select all

[{"eventTrigger":"ON_PACKAGE_FINISHED", "enabled":true, "name":"FileBot", "script":"var amcFile = '/volume1/Downloads/jdtofilebotv2.sh';var path = '/volume1/Downloads/'; callAsync(function() {}, amcFile, path);", "eventTriggerSettings":{}, "id":123654}]
For people that were new to this, just like me:
- The above is the exact "text" that you can see in the jDownloader UI. Compare this screenshot: https://snag.gy/kYHCEN.jpg
- id:123654 is a random number I thought of. The way I understand it this is the ID the process runs under and I would be able to find it under this ID, if I had to look for it.

2. the jdtofilebotv2.sh script that is called above

Code: Select all

#!/bin/sh
export JAVA_OPTS="-Xmx256m"
/var/packages/filebot/target/filebot.sh -script 'fn:amc' /volume1/Downloads --output /volume1/Media/ --conflict auto --lang en --def 'clean=y' 'skipExtract=y'  'excludeList=.excludes'
I would be happy to get comments on this, especially since people later might look at this and assume that I did smart things (I did not - I just figured out what works for me somehow).
One issue I have is that I still do not find the filebot log file created by this setup.
User avatar
rednoah
The Source
Posts: 19140
Joined: 16 Nov 2011, 08:59
Location: Taipei
Contact:

Re: [JDownloader] Setup for Windows, Linux and Mac OS X

Post by rednoah »

1.
filebot should work just fine instead of /var/packages/filebot/target/filebot.sh but should you need an absolute path for some reason, then /usr/local/bin/filebot is recommended.


2.
-non-strict is generally used in all my examples, since strict mode tends to be too strict for what people use the amc script for usually.


3.
--log-file /path/to/log is recommended so you know exactly where the FileBot log is. This option will make sure that logs are written to both console and file.
:idea: Please read the FAQ and How to Request Help.
jbuck79
Posts: 3
Joined: 09 Aug 2018, 23:17

Re: [DEB] Debian package

Post by jbuck79 »

That seems to have resolved it. Thanks.
User avatar
RobEh
Posts: 4
Joined: 02 Sep 2018, 15:26

Re: Presets

Post by RobEh »

I am wondering how to add a leading 0 to the season using 1x01 naming format to come out as 01x01? Simply adding a 0 in front of the expression will not work as season 10 would show as season 010.


EDIT:
I found it on my own :? :

Code: Select all

{s.pad(2)}x{e.pad(2)}
Regards,
ZeroDown
Posts: 2
Joined: 05 Sep 2018, 18:24

Re: [FAQ] How do I activate my license?

Post by ZeroDown »

I think my license was blocked by outlook. Is there anyway to resend it to a gmail account?
User avatar
rednoah
The Source
Posts: 19140
Joined: 16 Nov 2011, 08:59
Location: Taipei
Contact:

Re: [FAQ] How do I activate my license?

Post by rednoah »

Possibly. Please PM me your name / email.
:idea: Please read the FAQ and How to Request Help.
angryunibrow
Posts: 2
Joined: 05 Sep 2018, 20:04

Re: [FAQ] How do I activate my license?

Post by angryunibrow »

How long does it take to receive the emails?
I purchased through PayPal and have yet to receive any emails regarding my license.

Nevermind, I see and have replied in the other thread reagrding the slow license issue rollout.
exper2123
Posts: 2
Joined: 05 Sep 2018, 22:10

Re: [FAQ] How do I activate my license?

Post by exper2123 »

Good evening, first of all, congratulations for this superb program which has greatly facilitated my daily life.
however I have a problem, I bought filebot on the microsoft store under windows 10 (directly activated after installation) on March 28th and I would like to install filebot also on my mac (macosx), but apart from a microsoft email with the invoice of my purchase, I have no trace of any email with a license.
Could you do something, please?

Thank you in advance

Translated with www.DeepL.com/Translator
User avatar
rednoah
The Source
Posts: 19140
Joined: 16 Nov 2011, 08:59
Location: Taipei
Contact:

Re: [FAQ] How do I activate my license?

Post by rednoah »

Everything is up and running again:
https://new.paddle.com/

Please let me know if you still haven't received your license.
:idea: Please read the FAQ and How to Request Help.
JonBackhaus
Posts: 1
Joined: 09 Sep 2018, 00:45

Re: [DEB] Debian package

Post by JonBackhaus »

Is there a particular repo for the CLI tool only? I'm running into an issue with the snap in Ubuntu 18.04 so I was hoping to try a different image.
User avatar
rednoah
The Source
Posts: 19140
Joined: 16 Nov 2011, 08:59
Location: Taipei
Contact:

Re: [DEB] Debian package

Post by rednoah »

There is no repository for headless FileBot only. But does it matter? Are you worried about disk space?
:idea: Please read the FAQ and How to Request Help.
alteredstate
Posts: 6
Joined: 14 Sep 2012, 23:15

Re: [DEB] Debian package

Post by alteredstate »

If I just want to use the Filebot CLI does that still require a paid license?
User avatar
rednoah
The Source
Posts: 19140
Joined: 16 Nov 2011, 08:59
Location: Taipei
Contact:

Re: [DEB] Debian package

Post by rednoah »

Yes. For the sake of simplicity, any and all versions on all platforms for all use cases now require the same universal license.
:idea: Please read the FAQ and How to Request Help.
User avatar
Rando
Posts: 1
Joined: 02 Oct 2018, 20:35

Re: [DEB] Debian package

Post by Rando »

Does 4.8.2 on Debian require Java 10 the same as the windows version? I'm using OpenJDK on my server and don't really want to install another runtime. Would 4.7.9 be the best option here?
User avatar
rednoah
The Source
Posts: 19140
Joined: 16 Nov 2011, 08:59
Location: Taipei
Contact:

Re: [DEB] Debian package

Post by rednoah »

The DEB package includes it's own private JRE so it does not require you to install any specific version of Java on your system.
:idea: Please read the FAQ and How to Request Help.
iAmKoinu
Posts: 4
Joined: 19 Oct 2018, 14:06

Re: [Anime] Convert Absolute to SxE numbers

Post by iAmKoinu »

Hi there! Loving the program, just wanted to know if you planned on making this code customizable? I don't keep my episodes in the "SxE" format, and while i do know that I can just easily rename it to my liking with the preset I already have, it would be really nice to be able to convert absolute to my preferred naming scheme in one go!

Thanks for all your hard work! :D
User avatar
rednoah
The Source
Posts: 19140
Joined: 16 Nov 2011, 08:59
Location: Taipei
Contact:

Re: [Anime] Convert Absolute to SxE numbers

Post by rednoah »

Yes, should be pretty straight forward. What's not working? Where are you stuck?

e.g. convert Absolute to SxE in one go using your format:

Code: Select all

filebot -rename "One Piece 501.avi" --db TheTVDB --order Absolute --format "{n}.{y}.{order.airdate.s00e00}.#{absolute}.{t}.[{airdate}]" -non-strict
:idea: Please read the FAQ and How to Request Help.
Post Reply