[TheMovieDB::TV] localize.zho.n is not working

All your suggestions, requests and ideas for future development
Post Reply
kw17th
Posts: 9
Joined: 10 Nov 2019, 14:57

[TheMovieDB::TV] localize.zho.n is not working

Post by kw17th »

When I use the episode binding screen to check the sample binding name and value for a TV series episode, seems it works fine. But when I actually use it with a preset. It only gives me the {n} instead of {localized.zho.n}
User avatar
rednoah
The Source
Posts: 18986
Joined: 16 Nov 2011, 08:59
Location: Taipei
Contact:

Re: localize.zho.n is not working

Post by rednoah »

Thanks for the post! Before a real human comes by, please make sure your report has all the following points checked:
  • What are you trying to do achieve? What's not working? What have you tried so far?
  • Include screenshots, logs or filenames (i.e. demonstrate the issue)
  • Include System Information (i.e. filebot -script fn:sysinfo console output)
:idea: Please read How to Request Help and Fix Problems, Report Bugs, Get Features.
:idea: Please read the FAQ and How to Request Help.
User avatar
rednoah
The Source
Posts: 18986
Joined: 16 Nov 2011, 08:59
Location: Taipei
Contact:

Re: localize.zho.n is not working

Post by rednoah »

:?: Which database?
:?: Which series?
:?: Does the series have a Chinese name? Link?

(a screenshot would have answered all these questions)
:idea: Please read the FAQ and How to Request Help.
kw17th
Posts: 9
Joined: 10 Nov 2019, 14:57

Re: localize.zho.n is not working

Post by kw17th »

rednoah wrote: 18 Oct 2020, 06:17 :?: Which database?
:?: Which series?
:?: Does the series have a Chinese name? Link?

(a screenshot would have answered all these questions)
Actually, it's a general problem. it was working before I upgrade to 4.9.2. I'm using TMDB for example.
Using this preset:
Image
Checking the file and the episode binding, shows there's a value for localized.zho.n
Image
but when I actually get the result, it is in English.
Image

Code: Select all

FileBot 4.9.2 (r8046)
JNA Native: 6.1.0
MediaInfo: 20.08
7-Zip-JBinding: 16.02
Chromaprint: 1.5.0
Extended Attributes: OK
Unicode Filesystem: OK
Script Bundle: 2020-10-11 (r675)
Groovy: 3.0.6
JRE: OpenJDK Runtime Environment 15
JVM: 64-bit OpenJDK 64-Bit Server VM
CPU/MEM: 4 Core / 2.1 GB Max Memory / 214 MB Used Memory
OS: Mac OS X (x86_64)
HW: Darwin iAir.knc 19.6.0 Darwin Kernel Version 19.6.0: Thu Jun 18 20:49:00 PDT 2020; root:xnu-6153.141.1~1/RELEASE_X86_64 x86_64
STORAGE: apfs [/] @ 31 GB | afpfs [/Volumes/Area55] @ 755 GB | afpfs [/Volumes/Area53] @ 919 GB
DATA: /Users/kw17th/.filebot
Package: PKG
User avatar
rednoah
The Source
Posts: 18986
Joined: 16 Nov 2011, 08:59
Location: Taipei
Contact:

Re: localize.zho.n is not working

Post by rednoah »

Oh, I see. Looks like it's an issue specific to the new TheMovieDB::TV implementation? You can use TheTVDB instead as a workaround.


Alternatively, you could try upgrading to the latest beta which should work better for your particular use case:
viewtopic.php?t=1609
:idea: Please read the FAQ and How to Request Help.
kw17th
Posts: 9
Joined: 10 Nov 2019, 14:57

Re: localize.zho.n is not working

Post by kw17th »

rednoah wrote: 19 Oct 2020, 09:47 Oh, I see. Looks like it's an issue specific to the new TheMovieDB::TV implementation? You can use TheTVDB instead as a workaround.


Alternatively, you could try upgrading to the latest beta which should work better for your particular use case:
viewtopic.php?t=1609
Thanks for the suggestion, I was more use to the information on TMDB.
kw17th
Posts: 9
Joined: 10 Nov 2019, 14:57

Re: localize.zho.n is not working

Post by kw17th »

rednoah wrote: 19 Oct 2020, 09:47 Oh, I see. Looks like it's an issue specific to the new TheMovieDB::TV implementation? You can use TheTVDB instead as a workaround.


Alternatively, you could try upgrading to the latest beta which should work better for your particular use case:
viewtopic.php?t=1609
The beta version do solve the problem.

FileBot 4.9.2 (r8090)
Post Reply