version 3.2 script won't download movie.nfo, poster.jpg...

All your suggestions, requests and ideas for future development
Post Reply
cocoa117
Posts: 10
Joined: 12 Dec 2012, 21:32

version 3.2 script won't download movie.nfo, poster.jpg...

Post by cocoa117 » 17 Dec 2012, 00:38

Hi, I think there is bug in the version 3.2 running on Ubuntu 12.04, 64 bit.

The "filebot -script fn:artwork.tmdb /path/to/movies/#" script won't download any movie.nfo file or fanart when the film folder name contain character such as "-, &"

E.g. X-Men, X-Files, Pride & Prejudice. When using those names in the folder, there won't be any movie.nfo, poster.jpg fanart.jpg files download it.

Any ideas?

User avatar
rednoah
The Source
Posts: 18658
Joined: 16 Nov 2011, 08:59
Location: Taipei
Contact:

Re: version 3.2 script won't download movie.nfo, poster.jpg.

Post by rednoah » 17 Dec 2012, 02:11

The sounds like it's not doing anything all, are you sure you didn't mess up the cmdline call, i.e. quote/escape special characters? You may have other configuration issues but here on Windows it works perfectly.

Works:

Code: Select all

E:\testdata\artwork>filebot -script fn:artwork.tmdb . -non-strict
E:\testdata\artwork\Pride & Prejudice => Pride & Prejudice (2005)
Fetching E:\testdata\artwork\Pride & Prejudice\poster.jpg => {category: posters, width: 1000, height: 1500, language: en, url: http://cf2.imgobject.com/t/p/original/lAb9l4kgc6QWnHamBzTnskt71A7.jpg}
...
:idea: Please read the FAQ and How to Request Help.

cocoa117
Posts: 10
Joined: 12 Dec 2012, 21:32

Re: version 3.2 script won't download movie.nfo, poster.jpg.

Post by cocoa117 » 17 Dec 2012, 16:13

Hi, not sure, this is output
[email protected]:/media/abc/multimedia/film_eng/The X-Files (1998)$ filebot -script fn:artwork.tmdb .
Done ヾ(@⌒ー⌒@)ノ
[email protected]:/media/abc/multimedia/film_eng/The X-Files (1998)$ filebot -script fn:artwork.tmdb . -non-strict
Done ヾ(@⌒ー⌒@)ノ

And nothing is created or downloaded.

Is there a log file I can have look?

User avatar
rednoah
The Source
Posts: 18658
Joined: 16 Nov 2011, 08:59
Location: Taipei
Contact:

Re: version 3.2 script won't download movie.nfo, poster.jpg.

Post by rednoah » 17 Dec 2012, 16:22

That is the log, and it's doing nothing because, I assume, that folder doesn't contain any video files.
:idea: Please read the FAQ and How to Request Help.

cocoa117
Posts: 10
Joined: 12 Dec 2012, 21:32

Re: version 3.2 script won't download movie.nfo, poster.jpg.

Post by cocoa117 » 17 Dec 2012, 16:46

here is a list of folder files
[email protected]:/media/palace_pans/pans/multimedia/film_eng/The X-Files (1998)$ ll
total 7.8G
7.8G -rwxr--r-- 1 pans pans 7.8G May 22 2012 The X-Files (1998).m2ts*

Maybe for some reason, the FileBot don't like *.m2ts file?

In addition, I have notice FileBot have issue with this type of file.
Last edited by cocoa117 on 17 Dec 2012, 16:52, edited 2 times in total.

User avatar
rednoah
The Source
Posts: 18658
Joined: 16 Nov 2011, 08:59
Location: Taipei
Contact:

Re: version 3.2 script won't download movie.nfo, poster.jpg.

Post by rednoah » 17 Dec 2012, 16:50

Never seen .m2ts so FileBot doesn't see that as video file. It's probably some sort of mpg right? Just change the extension. Otherwise u can open the jar and modify media.types and add that as video type.
:idea: Please read the FAQ and How to Request Help.

cocoa117
Posts: 10
Joined: 12 Dec 2012, 21:32

Re: version 3.2 script won't download movie.nfo, poster.jpg.

Post by cocoa117 » 17 Dec 2012, 16:53

But in other folder such as X-Men The Last Stand (2006), it have *.mpg file. It should be handled properly.

Any idea?

cocoa117
Posts: 10
Joined: 12 Dec 2012, 21:32

Re: version 3.2 script won't download movie.nfo, poster.jpg.

Post by cocoa117 » 17 Dec 2012, 16:55

Ok, I just did rename the file to mpg
[email protected]:/media/palace_pans/pans/multimedia/film_eng/The X-Files (1998)$ ll
total 7.8G
7.8G -rwxr--r-- 1 pans pans 7.8G May 22 2012 The X-Files (1998).mpg*

$ filebot -script fn:artwork.tmdb .
Movie not found: The X-Files (1998)
Done ヾ(@⌒ー⌒@)ノ

I run filebot and got this error message.

User avatar
rednoah
The Source
Posts: 18658
Joined: 16 Nov 2011, 08:59
Location: Taipei
Contact:

Re: version 3.2 script won't download movie.nfo, poster.jpg.

Post by rednoah » 18 Dec 2012, 03:53

Yeah, the artwork script doesn't have any fancy movie detection. Just simple lookup by folder name.

Problem is I get no results... Seems like TMDb search doesn't handle dashes well:
http://www.themoviedb.org/search?query= ... 81998%29#0

You can try utorrent-postprocess. That's using much more powerful movie detection.
:idea: Please read the FAQ and How to Request Help.

mespinola
Posts: 6
Joined: 19 Jul 2012, 12:06

Re: version 3.2 script won't download movie.nfo, poster.jpg.

Post by mespinola » 30 Dec 2012, 01:46

FYI: This same issue effects FileBot's ability to search for subtitles for .m2ts files. I can rename fine - but, FileBot wont accept .m2ts files to search for subtitles against.

User avatar
rednoah
The Source
Posts: 18658
Joined: 16 Nov 2011, 08:59
Location: Taipei
Contact:

Re: version 3.2 script won't download movie.nfo, poster.jpg.

Post by rednoah » 30 Dec 2012, 02:35

Added .m2ts as video extension so all that will work with next release.
:idea: Please read the FAQ and How to Request Help.

Post Reply