How do I change the term FileBot uses to search the Databases with?

Any questions? Need some help?
Post Reply
Sebastian1989101
Posts: 1
Joined: 29 Oct 2021, 14:44

How do I change the term FileBot uses to search the Databases with?

Post by Sebastian1989101 »

As you can see here, it searches for something completly different compared to which files are there:
Image
User avatar
rednoah
The Source
Posts: 20273
Joined: 16 Nov 2011, 08:59

Re: How do I change the term FileBot uses to search the Databases with?

Post by rednoah »

:?: Which database are you using? What preferred language are you using?


:arrow: Please press Skip if you like none of the given options. FileBot will ask you to manually enter the series name or series id in a second step if auto-detection doesn't work for some reason. Please read FAQ #2 for details on that.
:idea: Please read the FAQ and How to Request Help.
the1337moderate
Posts: 9
Joined: 11 Jan 2020, 14:24

Re: How do I change the term FileBot uses to search the Databases with?

Post by the1337moderate »

I had the same popup with that show as well if you toggle the little match once/match always button in the bottom left and then select the correct show from the results list, it won't ask you again.

BE WARNED: That toggle button's state is remembered from the last time it was set every time it opens that matching window. So if you toggle it to match always and then another show comes up where the name is ambiguous, like say NCIS and NCIS Los Angeles, you have permanently set that term to match whatever you selected and I have not figured out how to unset that matching behavior.
Post Reply