[unRAID] Issues with sync call

Support for unRAID and docker container users
Post Reply
hot22shot
Posts: 9
Joined: 09 Jul 2018, 11:49

[unRAID] Issues with sync call

Post by hot22shot »

Hello,

I installed the docker image from the unraid appstore.
I did not touch anything except the default ports (in bridge mode).

At the first start of the docker image I found that it was stuck on the 00-app-script.sh script apparently in the sync command call.
I commented it and now the docker image is starting.

Of course I have the same issue when stoping the docker image.
My only solution for now is killing the process through a docker kill command.

Any lead of what is wrong with my install ?

EDIT : just to be precise, the docker image does work, but takes a very long time to start/stop.
User avatar
rednoah
The Source
Posts: 22851
Joined: 16 Nov 2011, 08:59
Location: Taipei
Contact:

Re: [unRAID] Issues with sync call

Post by rednoah »

Sorry, the 3rd party jlesage/filebot typically used by unRAID users isn't made by us, so we're unable to test and debug, so if it's an issue with the docker container as a whole rather than the filebot process running within, then it's best to ask at the original author at the source on GitHub or unRAID forums:
https://github.com/jlesage/docker-filebot/issues
:idea: Please read the FAQ and How to Request Help.
hot22shot
Posts: 9
Joined: 09 Jul 2018, 11:49

Re: [unRAID] Issues with sync call

Post by hot22shot »

Ok thanks, this is likely an docker/unraid issue and not a filebot one.
Post Reply