[binding "network":undefined]

All about user-defined episode / movie / file name format expressions
Post Reply
DevXen
Power User
Posts: 164
Joined: 12 Oct 2014, 21:15

[binding "network":undefined]

Post by DevXen »

i noticed last week that the television networks were not being added to the names of my shows i had renamed. (Spent several hours working naming them until i noticed)

i had a minute today to look and it looks like {info.network} no longer works when using thetvdb to match files which is what i've always used.
it did seem to work when matching with themoviedb however.
User avatar
rednoah
The Source
Posts: 22987
Joined: 16 Nov 2011, 08:59
Location: Taipei
Contact:

Re: [binding "network":undefined]

Post by rednoah »

Yep, I can reproduce the issue with the previous release.


Seems to be already fixed in the latest revision though. Can you confirm?
viewtopic.php?t=1609
:idea: Please read the FAQ and How to Request Help.
DevXen
Power User
Posts: 164
Joined: 12 Oct 2014, 21:15

Re: [binding "network":undefined]

Post by DevXen »

rednoah wrote: 23 Feb 2024, 09:20 Yep, I can reproduce the issue with the previous release.


Seems to be already fixed in the latest revision though. Can you confirm?
viewtopic.php?t=1609
had to wait until i could get to my house this weekend to test for you. it's still not showing the network for me.
but i'm on the windows store license and i have no idea how to update to different versions through there. that was literally the only reason i updated to windows 10 so i could keep using filebot. and back then windows store was the only way to get the license if i remember correctly.
User avatar
rednoah
The Source
Posts: 22987
Joined: 16 Nov 2011, 08:59
Location: Taipei
Contact:

Re: [binding "network":undefined]

Post by rednoah »

No worries then. There'll be an update sometime this month.
:idea: Please read the FAQ and How to Request Help.
User avatar
rednoah
The Source
Posts: 22987
Joined: 16 Nov 2011, 08:59
Location: Taipei
Contact:

Re: [binding "network":undefined]

Post by rednoah »

Can you provide a link to a specific series where info.network does not work? Just so that I can confirm things myself with the latest revision.
:idea: Please read the FAQ and How to Request Help.
DevXen
Power User
Posts: 164
Joined: 12 Oct 2014, 21:15

Re: [binding "network":undefined]

Post by DevXen »

Had to co next to my server as I won't be at tht house for a few days. But a few I saw are..

Echo
Loki
Orphan black - Echos
User avatar
rednoah
The Source
Posts: 22987
Joined: 16 Nov 2011, 08:59
Location: Taipei
Contact:

Re: [binding "network":undefined]

Post by rednoah »

Cheers. It'll work with the next release then:

Console Output: Select all

$ filebot -list --q "Echo" --db TheTVDB --format "{info.network} | {episode}"
Disney+ | Echo - 1x01 - Chafa
...
:idea: Please read the FAQ and How to Request Help.
DevXen
Power User
Posts: 164
Joined: 12 Oct 2014, 21:15

Re: [binding "network":undefined]

Post by DevXen »

Awesome. Thank you.
Post Reply