Unable to load i386 (32-bit) native library libmediainfo.so

Support for Synology NAS, QNAP NAS and other Embedded Linux systems
Post Reply
pietpara
Posts: 23
Joined: 29 Jan 2014, 20:51

Unable to load i386 (32-bit) native library libmediainfo.so

Post by pietpara » 10 Aug 2018, 21:27

Hi,

When I run the System Info command from the Filebot Node UI I get the following. It contains some errors.
Are these serious?

thanks
PietPara

Code: Select all

filebot -script 'fn:sysinfo'

------------------------------------------

i686
FileBot 4.8.2 (r5768)
JNA Native: 5.2.2
MediaInfo: net.filebot.mediainfo.MediaInfoException: Unable to load i386 (32-bit) native library libmediainfo.so: Unable to load library 'mediainfo': Native library (linux-x86/libmediainfo.so) not found in resource path ([file:/volume1/@appstore/filebot/jar/filebot.jar])
7-Zip-JBinding: 9.20
Chromaprint: java.io.IOException: Cannot run program "fpcalc": error=2, No such file or directory
Extended Attributes: OK
Unicode Filesystem: OK
Script Bundle: 2018-07-15 (r530)
Groovy: 2.5.0
JRE: Java(TM) SE Runtime Environment 1.8.0_101
JVM: 32-bit Java HotSpot(TM) Client VM
CPU/MEM: 4 Core / 473 MB Max Memory / 9 MB Used Memory
OS: Linux (i386)
HW: Linux DiskStationPlay 3.2.40 #15266 SMP PREEMPT Mon Mar 26 15:10:19 CST 2018 i686 GNU/Linux synology_evansport_214play
DATA: /volume1/@appstore/filebot/data/admin
Package: SPK
License: FileBot License P4224857 (Valid-Until: 2019-08-07)

------------------- UPDATE AVAILABLE: FileBot 4.8.2 (r5789) --------------------

Done ヾ(@⌒ー⌒@)ノ
------------------------------------------
[Process completed]

User avatar
rednoah
The Source
Posts: 14306
Joined: 16 Nov 2011, 08:59
Location: Taipei
Contact:

Re: Question about system info command in UI

Post by rednoah » 11 Aug 2018, 06:54

1.
Using an old beta pre-release instead of the official release could be an issue. Best to uninstall / reinstall so you've got the latest and greatest.

2.
The MediaInfo / Chromaprint warnings can be ignored depending on what you're doing. You can make the warning go away by installing the Optional Features listed at the end of the installation instructions:
viewtopic.php?f=13&t=1802
:idea: Please read the FAQ and How to Request Help.

pietpara
Posts: 23
Joined: 29 Jan 2014, 20:51

Re: Question about system info command in UI

Post by pietpara » 11 Aug 2018, 16:00

Great! Thanks rednoah.

I have no idea why the filebot was r5768 (pre-release you say) when I always upgrade through DSM package center with beta's disabled.
The errors I'll ignore for now.

PietPara

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests