FileBot not working any more on Synology DS216play

All your suggestions, requests and ideas for future development
Post Reply
kvmoret
Posts: 1
Joined: 25 Jan 2019, 13:38

FileBot not working any more on Synology DS216play

Post by kvmoret » 25 Jan 2019, 13:52

Hello,

I've got the next error.

Code: Select all

{"succes":false, "error":"typeerror: uid must be an unsigned int"}
Does somebody have any idea what went wrong?

Kind regards.
K.

User avatar
rednoah
The Source
Posts: 16966
Joined: 16 Nov 2011, 08:59
Location: Taipei
Contact:

Re: FileBot not working any more on Synology DS216play

Post by rednoah » 25 Jan 2019, 14:29

Can you post the command and the console output?
:idea: Please read the FAQ and How to Request Help.

jettechfsr
Posts: 8
Joined: 24 Dec 2018, 07:05

Re: FileBot not working any more on Synology DS216play

Post by jettechfsr » 28 Feb 2019, 04:22

I have the same NAS and error can you help me out out to post the command and console output

I thought I had a port forward issue but I can see the 2 ports open in NAS connection test verifed but turn off and on in router

User avatar
rednoah
The Source
Posts: 16966
Joined: 16 Nov 2011, 08:59
Location: Taipei
Contact:

Re: FileBot not working any more on Synology DS216play

Post by rednoah » 28 Feb 2019, 05:54

Sorry, I'll need the FileBot Node logs to help you troubleshoot the issue.
:idea: Please read the FAQ and How to Request Help.

jettechfsr
Posts: 8
Joined: 24 Dec 2018, 07:05

Re: FileBot not working any more on Synology DS216play

Post by jettechfsr » 28 Feb 2019, 06:09

Ok going to need some help since you can't get log now on Synolgy Package Manager I can SSH in but need help with commands.

User avatar
rednoah
The Source
Posts: 16966
Joined: 16 Nov 2011, 08:59
Location: Taipei
Contact:

Re: FileBot not working any more on Synology DS216play

Post by rednoah » 28 Feb 2019, 06:12

Here you go:
viewtopic.php?t=3368

Scroll down a little bit.
:idea: Please read the FAQ and How to Request Help.

Post Reply