SOLVED | Cannot successfully run FileBot after 4.9.1 update

Support for Windows 10 users and the Microsoft Store package
Post Reply
CarmineBorland
Posts: 2
Joined: 10 May 2020, 09:42

SOLVED | Cannot successfully run FileBot after 4.9.1 update

Post by CarmineBorland »

Issue: Since updating to v4.9.1 for Windows, whenever I attempt to run FileBot, it opens up as a blank window. I can verify that it is open (as a window) when I look at task view, and I can see FileBot running in task manager as well.

Image
Image

Attempted Troubleshooting:
  • Uninstalled and reinstalled using the official Windows installer available on the Filebot website FileBot_4.9.1_x64.msi
  • Attempted to turn off hardware acceleration, although it no longer appears to be as straightforward as it once was on Win (I am a layman, so any advice is welcomed)
  • Using task view, attempted to 'snap' the FileBot window back to my main display, in case it was lost of screen somehow
  • Updated Java

Thank you for your help, I really have enjoyed using FileBot over the last few years.

-Carmine
Last edited by CarmineBorland on 10 May 2020, 12:41, edited 1 time in total.
User avatar
rednoah
The Source
Posts: 19144
Joined: 16 Nov 2011, 08:59
Location: Taipei
Contact:

Re: Cannot successfully run FileBot after 4.9.1 update

Post by rednoah »

What does filebot -script fn:preferences say?

Code: Select all

filebot -script fn:preferences

You could try resettings all remembered window positions like so:

Code: Select all

filebot -clear-prefs
:idea: Please read the FAQ and How to Request Help.
CarmineBorland
Posts: 2
Joined: 10 May 2020, 09:42

Re: Cannot successfully run FileBot after 4.9.1 update

Post by CarmineBorland »

Update: I executed the following;

Code: Select all

filebot -clear-prefs
in command prompt based on @rednoah's suggestion, and that seemed to do the trick. Cheers again mate!
User avatar
rednoah
The Source
Posts: 19144
Joined: 16 Nov 2011, 08:59
Location: Taipei
Contact:

Re: SOLVED | Cannot successfully run FileBot after 4.9.1 update

Post by rednoah »

What did filebot -script fn:preferences say though? Otherwise we can't figure out what was wrong in the first place.


EDIT:

I'm adding this thread to the Hall of Fame since it actually includes all the requested information in the first post! A rare and much appreciated delight! :lol:
:idea: Please read the FAQ and How to Request Help.
Post Reply